Hjärndöd (igen)

Nu har jag blivit hjärndöd av simons spelande som man sitter och kollar på. Om jag skriver fel är för att jag har blicken ibland på tv:n och ibland på tangentbordet...

Vad som hände under dagen var... äckligt-skrattretande-och-väldigt-mysko-som-en-gummistövel-utan-gummi Stella & Klara, ni vet vad jag snackar om!

Så nu får jag hoppas att Elli mår bra och inte blev förgiftad av röken i mini-korridoren där någon försökte
tända eld (igen) Men denna gång har jag bevis :D



Nä men nu ska jag fortsätta att bli en morot skriver antagligen(=kanske) mer sen :D

Hur man gör!

(När du ska åka med något motoriskt)

Försenad hem? Försenad till skolan? Försenad till vad gummistöveln som helst?

Då, för att du inte ska stressa så mycket så att en njure flyger ut ur halsen. Ska du göra följande

När du går mot fordonet
- sjung en jäklans bra sång.

På fordonet- Hota fordonet med en spark, och tänk något med stil som "kommer jag inte hem förän vid blablabla så ska jag sparka dig så hårt så att kissie blir snygg!!!" Med denna hotelse så känns det som om fordonet börjar grina och rappar på som en jagad Lingonberg!

Hur man håller sig lugn under resan- Kolla på dina medmänniskor bredvid dig och ge dom ibland ett leende, överlägsen blick, du-är-patisk-blick osv osv. Kolla för MAGNOLIANS SKULL INTE på klock-skiten (får du reda på tiden hostar du antagligen upp en njure ändå) utan spara klockan  tills du kommer ut >:D

Ute ur fordonet-
Nu ska du kolla på klockan! Om du har tur så är det tiden du sa, om inte... SPARKA SKITEN! När du (nöjd och belåten) har gjort det, kan du hosta upp några njurar för nu är det bara att rusa som en rädd Lingonberg!



Typ så, fast snabbspolat!

FRESH!

Så där ja! Då har man duschat bort smutset från håret som ha legat där i en vecka (när Rebecka fick reda på det var hennes ansiktsuttryck något liknande )!

Under denna dusch råkade jag få schampo i munnen, och det bevisar att det går att blåsa en stor bubbla av schampo i munnen och sen när bubblan spräcks så känner man hur det rinner schampo i ögonen!

Att ha schampo i munnen är inget jag rekomenderar för det sticks på tungan och man får en sötblöusch smak i munnen (det är inte konstigt om ni inte vet vad sötblöusch är för något, för det vet inte jag heller)

om nu någon är på jag-trotsar-vad-alla-säger-och-gör-det-ändå-humöret och bestämmer sig för att skölja munnen med shampo så kan man ta en shot av t.ex te så försvinner det :D

Yes


 ~mándag är jag hemma~


RSS 2.0