Den jäveln som borrar

När Jag Klara och Stella skulle filma in so-projekt-film så pluggit lydiga vi är, så var det någon JÄVEL som förstörde hermonin genom att borra!
I vår raseri av detta började vi slå, piska, sparka och till och med banka en åskvigg mot väggen! Men till ingen nytta ty väggen var av snabb cement (typ)
Då började stella skriva en lapp (jah tror det stog något i stil med detta)



Kära irriterande granne

Vi har fått nog av ert JÄVLA borrande och om du inte slutar på direkten så ska gudarna Zeus, Hades occh poseidon hämnas på er tills ni dör

Så sluta nu din
HYNDRA

(på grekiska) "må djävulen vara med dig"



Detta brev gick vi upp till dörren där ljudet kom ifrån och sedan la vi in den i brevlådan. Men det var vindigt där så så vi sprang upp och ner tills 3 gången då Stella pressade ner den och ringde på...

...Dessvärre stog visst (enligt klaras beskrivningar ty jag och Stella sprang och gömde oss) En lång man med i husstyrelsen och som såg ut som shrek (Shrekben, shrek + långben) hade övervakat oss och plingade sedan ursint på och skällde ut stackars Klara.

Men det funkade! När borr-grannen såg brevet försökte grannen att hammra tyst som en mus, soom inte funkade. Men tanken ränas och har dokumenterats!


Klara stoppar ner brevet medans Stella står redo med åskviggen, ut-i-fall-att-granne-anfaller




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0